15 Mayıs 2015 Cuma

Subete ga F ni Naru Romanı, Manga ve Anime'ye Uyarlanıyor


Mori Hiroshi'nin gizem içerikli romanı Subete ga F ni Naru, Manga ve Anime'ye uyarlanıyor!

Manga çizimini Shimotsuki Kairi üstelenecek ve manga Kodansha'nın ARIA magazini'nin Temmuz sayısından itibaren yayınlanmaya başlayacak.

Diğer bir taraftan Anime'nin yönetmenliğini Mamoru Kanbe, karakter tasarımlarını Inio Asano ve müziklerini ise Kenji Kawai üstlenecek.

Konusu: Profesör Kita'nın ricası üzerine Nishinozono Moe ve hocası doçent doktor Sohei Saikawa, Profesör Kita'nın araştırma merkezine giderler.  Burada bulunan düşük sıcaklıklı bir oda'da bir çok deney yürütülmektedir. Gittikleri günün gecesi burada bir cinayet meydana gelir. İki yüksek lisans öğrencisi bu düşük sıcaklıklı oda'da ölü bulunmuştur fakat kapalı duran odaya katil nasıl içeri girmiş ve nasıl dışarı çıkmıştır?
Not: Hikaye Nishinozono Moe ve Sohei Saikawa'nın çeşitli cinayetleri çözmesini ele almaktadır. 

Subete ga F ni Naru'nun başrollerini Ayano Gou ve Takei Emi'nin oynadığı drama'ya uyarlanan versiyonunu izlemiş ve beğenmiştim. Drama serisinde Moe uzun saçlıydı ama roman'da kısa saçlı olarak geçiyormuş. Manga çizimleri benim beğeneceğim tarzda olsa da Anime versiyonu tuhaf olmuş, çizimlerin birbiriyle alakası olmayacak anlaşılan. Anime versiyonu Moe bir acayip duruyor, çok çocuksu gibi mi desem ne desem bilemedim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder